Histori Personale

Evolucioni i flokëve të David Beckham

Sigurisht që David Beckham ka një ndikim të padiskutueshëm për sa i përket stilit të meshkujve në të gjithë botën, sidomos kur është fjala për flokët. Edhe djali i tij, njihet për stilin e famshëm të flokëve në të gjithë botën. Nga modeli krifë e kurorë, tek eksperimentet me brisk, stilet e tij të flokëve kanë lënë gjurmë tek të gjithë berberët e botës. Dje ai festoi 42-vjetorin e lindjes dhe ne po ju kutjojmë disa prej stileve më epike të tij.

1993: Flokët e ndarë më dysh të stiluar me xhel

davi1

1999: Djaloshi biond

davi2

2000: Shkurt fare

davi3

2000: Modeli krifë

davi4

2001: Mini mohawk, model që nuk zgjati shumë, por la shumë përshtypje

davi5

2002: Modeli Hoxton, model që u ngjante të larguarve nga X-Factor

davi6

2003: Topuzi i lartë

davi7

2004: Flokët e gjatë me rripin e zi në ballë kanë mbetur gjatë në mendjen e adhuruesve të tij.

davi8

2011: “Fantastic man”. Me këtë pamje u shfaq në koverin e Fantastic man dhe e ruajti për shumë gjatë këtë imazh.

 david9

Përshtati ne shqip/O.Zh