Showbiz

Festa e lezetshme e gruas së Gaz Pajës që për pak na ngatërroi

Festa e lezetshme e gruas së Gaz Pajës që për pak na

Ira, bashkëshortja e Gaz Pajës e mbushi Instagramin me fotot dhe videot e ditëlindjes. Tema e festës ishte “Baby Angel”, zgjedhur ndoshta meqë Ira është në pritje në ëmbël. Madje sikur të mos shikonim tortën me qirinjtë që tregonin 25-sën, do mendonim se ishte baby shofer-i i djalit.

Ira postoi momentet më kulminante si ai i fryrjes së qirinjve dhe ai i vallëzimit me Gazin. Ishte Gazi ai që ia këndoi këngën e ditëlindjes dhe që e ftoi në vallëzim.

Fotot dhe videot i gjeni më poshtë.

*Ky post është realizuar nga Fabjola Hije