Aktualitet

Fevziu kritikon stafin per drejtshkrimin/ Vendos gërmën "ë"

Gazetari Blendi Fevziu shquhet për një drejtim të lirshëm gjë që e ka bërë “Opinion” emisionin më të ndjekur falë nuhatjes dhe stilit të gazetarit. Ai shumë shpesh nuk mbulon me hipokrizi (stil i vjetër lindor) gabimet, por komunikon live me stafin e tij.

Këtë herë në sondazhin për çështjen e ushtarëve grekë apo italianë, Fevziu në një moment u shqetësua kur pa që grekë ishtë pa “ë”. Një gazetar që shkruan libra dhe ka studiuar gjuhë letërsi këto janë të pafalashme, por me sportivitet gazetari e rivendosi ë-në. Prandaj e falenderojmë kolegun Fevziun që bën pjesë tek ata që nuk bëjnë kompromis me ë-në. /tiranapost.al