Showbiz

Fituesja e garës së verës në TIP ju përshëndet nga Roma, Ajla Petrela zbulon fotot

Fituesja e garës së verës në TIP ju përshëndet nga

Fituesja e udhëtimit, Ajla u kthye nga Roma dhe bëri sërish foto të bukura. Tiranapost, hapi një konkurs në muajt e verës, ku ftoi të gjithë ndjekësit të ndanin udhëtimet e tyre më të veçanta dhe për atë që mori më shumë “like” në Instagram dhuroi dy bileta të mundësuara nga Global Travel, për në Romë.

[caption id="attachment_435477" align="aligncenter" width="366"] Foto nga udhëtimi i Ajlës, marrë nga Instagrami[/caption]

[caption id="attachment_435478" align="aligncenter" width="368"] Foto nga udhëtimi i Ajlës, marrë nga Instagrami[/caption]

[caption id="attachment_435479" align="aligncenter" width="370"] Foto nga udhëtimi i Ajlës, marrë nga Instagrami[/caption]

Nga gjithë vajzat që konkurruan, Ajla dhe udhëtimi i saj në Francë u pëlqyen më shumë, me 275 pëlqime.

[caption id="attachment_435480" align="aligncenter" width="363"] Foto nga udhëtimi i Ajlës, marrë nga Instagrami[/caption]

[caption id="attachment_435481" align="aligncenter" width="540"] Foto nga udhëtimi i Ajlës, marrë nga Instagrami[/caption]

[caption id="attachment_435482" align="aligncenter" width="540"] Foto nga udhëtimi i Ajlës, marrë nga Instagrami[/caption]

[caption id="attachment_435483" align="aligncenter" width="540"] Foto nga udhëtimi i Ajlës, marrë nga Instagrami[/caption]

[caption id="attachment_435484" align="aligncenter" width="540"] Foto nga udhëtimi i Ajlës, marrë nga Instagrami[/caption]

[caption id="attachment_435485" align="aligncenter" width="540"] Foto nga udhëtimi i Ajlës, marrë nga Instagrami[/caption]

[caption id="attachment_435486" align="aligncenter" width="540"] Foto nga udhëtimi i Ajlës, marrë nga Instagrami[/caption]

Këtë fundjavë ajo shkoi në Romë, përshëndeti dhe falënderoi Tiranapost nga atje dhe bëri sërish fotot siç ajo di./Tiranapost.al

[caption id="attachment_435476" align="aligncenter" width="369"] Foto nga udhëtimi i Ajlës, marrë nga Instagrami[/caption]

http://www.tiranapost.al/mund-te-kesh-qene-edhe-ne-itali-dhe-ne-france-por-jo-si-ajla/

http://www.tiranapost.al/shpallet-fituesja-e-dy-biletave-per-ne-rome-dhe-tiranapost-premton-qe-ka-akoma/

http://www.tiranapost.al/si-te-fitosh-nje-udhetim-dhurate-per-ne-rome-nga-tiranapost-global-travel/