Aktualitet

Foto/ Bild fshin artikullin për Lulzim Bashën

Foto/ Bild fshin artikullin për Lulzim Bashën

Shkrimi i gazetës gjermane Bild, ku për Lulzim Bashën thuhej se kishte paguar një shumë 675 mijë euro në emër të Nick Muzin për lobim kundër anëtarësimit në BE është fshirë.

Nëse klikoni linkun e artikullit: https://www.bild.de/politik/ausland/politik-ausland/albanien-krimi-steckt-russland-hinter-der-anti-eu-beitritts-kampagne-67424702.bild.html, ku më parë shfaqej artikulli me këtë foto;

Tani artikulli nuk gjendet gjëkundi:

Ka mënyra plot të fshish një artikull. Cilën mënyrë zgjodhi gazeta gjermane për të fshirë artikullin për Bashën? Gazeta nuk ka publikuar fakte te reja. Historia është e vjetër dhe ishte vetëm një ribotim e zbardhje faktesh. Bild-i prapë i lumtur. 

Tiranapost.al. 

http://www.tiranapost.al/ani-bild-eshte-gazete-e-madhe-per-zyrat-e-kudogjendura-te-pd-gjermanet-per-bashen-pagoi-675-mije-euro-kunder-shqiperise-ne-be/

 

http://www.tiranapost.al/tre-mesazhe-rresht-nga-endri-fuga-per-lulzim-bashen/