Aktualitet

Momenti kur prokurori Ndoja dhe 2 të plagosurit u nxorën nga makina nga dëshmitarët

Momenti kur prokurori Ndoja dhe 2 të plagosurit u nxorën nga makina

Këto foto tregojnë momentin kur dy të plagosurit bashkë me prokurorin Arjan Ndoja u nxorën nga makina pak pas atentatit, në mbikalimin e Shkozës.

Ishin dëshmitarët dhe kalimtarët e rastit që u erdhën në ndihmë të plagosurve, prokurorit Ndoja, Landi Muharremit dhe Andi Malokut.

Këta të fundit u nxorën nga makina para ardhjes së policisë dhe ambulancës, pasi automjeti që u sulmua me armë doli nga rruga gjatë përplasjes.

Ndërkohë që tani po bëhet e mundur nxjerrjen e makinës nga vendi ku kishte përfunduar./ Tiranapost.al

http://www.tiranapost.al/sulm-me-arme-makines-se-prokurorit-arjan-ndoja/

http://www.tiranapost.al/po-jep-jeten-per-nje-rroge-30-000-shoferi-i-prokurorit-ndoja-ka-qene-ish-polic/