Histori Personale

Foto/ Shkon të bëjë penel permanent në një sallon bukurie, por gjërat shkojnë shumë keq për gruan angleze

Foto/ Shkon të bëjë penel permanent në një sallon

Një biznesmene nga Oksfordi i Anglisë pretendon se ka mbetur me pasoja të rënda nga një estetiste në një sallon bukurie, pasi vendosi të shkojë e të bëjë makeup permanent tek sytë, pra penel permanent. Hannah Hopkins 37 vjeçe ka treguar për Daily Mail se pavarësisht se po ndjente shqetësim tek sytë kur estetikja e një salloni bukurie në Harley Street në Londër po ia aplikonte, jo e fundit i kishte thënë se po sillet si fëmijë dhe nuk duhet të lëvizte duke vazhduar me punën e saj.

Despite being left with injuries akin to GBH, Hannah's attempts to pursue a civil case against the practitioner have been thwarted because she is uninsured - highlighting the dangers of unregulated salons offering cosmetic treatments

Ajo e përshkruan skenën si të një filmi horror, pasi me njërin sy nuk sheh, dhe një mjek e ka marrë përsipër për ta kuruar.

Hannah said the tattoed eyeliner (pictured) was uneven and nothing like what she'd asked for in its style

Për më keq, ajo nuk mund të ngrejë padi pasi ka firmosur një dokument ku thuhej se salloni i bukurisë nuk mban përgjegjësi për atë që mund të ndodhë, dhe kjo çështje hap debate për rreziqet e grave kryesisht që shkojnë në sallone bukurie për trajtime të tilla kozmetike.

Hannah Hopkins, 37, from Oxford, was left black and blue with 'ripped eyelids' by a beautician during a permanent make-up treatment

Hannah 37 vjeçe tani po mjekohet nga ekspertja kozmetike Loren Oberg e cila ka një licensë dhe është profesionet në korrigjimin dhe kurimin e dëmeve të shkaktuara nga makeupi permanent. Gruas i duhet të paguajë 6500 paund për të kuruar një problem që lindi nga një dëshirë për penel permanent me kosto 400 paund. Duke folur për Femail, Hannah tregoi se e mori vendimin për të vendosur penelin permanent pasi sipas saj nuk ka kohë për tu  lyer në mengjes pasi i duhet të fluturojë shpesh jashtë vendit.

Ekspertja ndërkohë i ka thënë se nuk mund të trajtojë syrin e lënduar nëse nuk hiqet totalisht boja nga qepalla e syve. Daily Mail/ Tiranapost.al. E.B

Hannah, pictured recently wearing make-up after the treatment, told how she made the decision to have permanent eyeliner as her job requires a lot of early morning starts and flights abroad