Aktualitet

Foto/ Shtrohet rrjeti i kanalizimeve për banorët e rrugës Kongresi i Lushnjës

Foto/ Shtrohet rrjeti i kanalizimeve për banorët e rrugës

Gjatë ditëve të fundit u shtrua rrjeti i ri i kanalizimeve për banorët e rrugës “Kongresi i Lushnjes”, dukë garantuar kështu furnizim me ujë të pijshëm, me të gjitha parametrat dhe cilësinë e duhur për ta përdorur atë. Sipas Bashkisë, falë këtij investimi, është bërë i mundur eliminimi i problematikave të shkarkimit të ujërave të ndotura për banorët e zonës.

Gjatë ditëve të fundit, grupet e punës të UKT kanë ndërhyrë edhe në zona të tjera të kryeqytetit, për t’i dhënë zgjidhje problematikave të krijuara në çdo cep të Tiranës. Vetëm një ditë më parë, punonjësit e UKT Tiranë kanë ndërhyrë në rrjetin e ujësjellësit në rrugën "Pandeli Cale", pasi shqetësimit të ngritur nga banorët e zonës, duke e rikthyer atë totalisht në funksion. / Tiranapost.al.