Showbiz

Fotot e shkrepura dy ditë para vetëvrasjes tregojnë se depresioni nuk ka fytyrë

Fotot e shkrepura dy ditë para vetëvrasjes tregojnë se depresioni

Ky është muaji i ndërgjegjësimit për parandalimin e vetëvrasjeve dhe meqë jemi në këtë periudhë le t`u hedhim një sy fotove që janë shkrepur pak para vetëvrasjes.

[caption id="attachment_420717" align="aligncenter" width="317"] Shkrepur 7 orë para vetëvrasjes[/caption]

[caption id="attachment_420718" align="aligncenter" width="319"] 4 ditë pas kësaj fotoje, zotëria me syze dielli që po buzëqesh, vrau veten[/caption]

[caption id="attachment_420719" align="aligncenter" width="315"] Pak minuta pas kësaj fotoje, vogëlushi kërkoi në Google si mund të varësh veten dhe e bëri të nesërmen[/caption]

[caption id="attachment_420720" align="aligncenter" width="317"] Dy javë pas kësaj fotoje, ky zotëri vrau veten[/caption]

[caption id="attachment_420721" align="aligncenter" width="314"] Të nesërmen e kësaj fotoje, kjo vogëlushe 8 vjeç tentoi vetëvrasjen[/caption]

Fotot janë shpërndarë për Roba Da Donne në shenjë ndërgjegjësimi nga vetë familjarët të cilët mezi e kanë besuar. Është e rëndësishme të dallojmë simptomat për të parandaluar fundin tragjik.

*Ky post u përshtat nga Roba Da Donne dhe është realizuar nga Fabjola Hije.