Showbiz

Gabimet e filmave që i kishim para syve dhe kurrë s`i pamë

Gabimet e filmave që i kishim para syve dhe kurrë s`i pamë

Edhe regjisorët më të mirë bëjnë gabime. Po të përfshirë në film, vështirë se i kemi vënë re ca detaje të çuditshme, ose të pazakonta. Një shkrim në Bright Side ka mbledhur disa prej tyre. Shikoji dhe mendohu: I kishe parë ndonjëherë?

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]20 Movie Bloopers You Might Have Missed Because of the Beautiful Visuals Foto nga Bright Side[/caption]

Ora e Brad Pitt në “Once upon a time... in  Hollywood” është ka dalë në shitje në vitin 1972, kurse filmi flet për 1969-ën.

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]20 Movie Bloopers You Might Have Missed Because of the Beautiful Visuals Foto nga Bright Side[/caption]

Po Nivea ç`kërkon në një film që tregon një histori të 1989-ës.

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]20 Movie Bloopers You Might Have Missed Because of the Beautiful Visuals Foto nga Bright Side[/caption]

Në “Deadpool 2” buqeta me lule zhduket brenda sekondit.

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]20 Movie Bloopers You Might Have Missed Because of the Beautiful Visuals Foto nga Bright Side[/caption]

Në fillim të filmit “Fantastic Beasts and Where to Find Them”, film i vënë në vitet 1920, oficeri kërkon kartën e identitetit. A thua se në 1920-ën ekzistonte një kartë e tillë.

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]20 Movie Bloopers You Might Have Missed Because of the Beautiful Visuals Foto nga Bright Side[/caption]

Në një skenë plot emocione të “Star Wars”, një lot në faqen e Rey-s herë shfaqet e herë zhduket.

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]20 Movie Bloopers You Might Have Missed Because of the Beautiful Visuals Foto nga Bright Side[/caption]

Po shalli ku shkoi?

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]20 Movie Bloopers You Might Have Missed Because of the Beautiful Visuals Foto nga Bright Side[/caption]

Në “Aquaman”, në një moment Arthuri i vogël bëhet vajzë më flokë më të rrallë e më të gjatë.

*Ky post u përshtat nga Bright Side dhe është realizuar nga Fabjola Hije.