Showbiz

George e Charlotte këmbëzbathur në kopsht, Louisi ecën vetë. Foto të reja nga mbretërorët

George e Charlotte këmbëzbathur në kopsht, Louisi ecën

Kate, William dhe tre fëmijët e tyre, George, Charlotte dhe i vogli Louis vizituan kopshtin e të mbjellave të familjes mbretërore.

[caption id="attachment_375346" align="aligncenter" width="1080"] Fotot e familjes mbretërore marrë nga Instagrami[/caption]

[caption id="attachment_375347" align="aligncenter" width="1080"] Fotot e familjes mbretërore marrë nga Instagrami[/caption]

[caption id="attachment_375348" align="aligncenter" width="1080"] Fotot e familjes mbretërore marrë nga Instagrami[/caption]

[caption id="attachment_375349" align="aligncenter" width="1080"] Fotot e familjes mbretërore marrë nga Instagrami[/caption]

[caption id="attachment_375350" align="aligncenter" width="1080"] Fotot e familjes mbretërore marrë nga Instagrami[/caption]

Kate e veshur me një fustan të gjatë e me lule, Charlotte po ashtu, kurse djemtë e familjes me stilin e përhershëm me pantallona të shkurtra.

Mami dhe babi në çdo foto janë kujdesur për Louis-in 1 vjeç, ndërkohë që më të mëdhenjtë kanë luajtur bashkë.

*Ky post është realizuar nga Fabjola Hije