Showbiz

Gjithë vajzat e Klanit mbledhur në një vend

Kush tha që puna me gratë është e vështirë? Se janë xheloze dhe nuk shkojnë mirë me njëra-tjetrën? Kështu thonë. Se ne nuk dimë gjë. Për shembull, një grup i gjinisë femërore sapo na ka hedhur poshtë çdo klishe, që i kategorizon vajzat si specie xheloze për të ngjashmet e tyre.

Ja një natë mes vajzash që punojnë të gjitha në një vend. Sot është mbrëmja e vajzave të Klanit, që po festojnë të gjitha bashkë të lumtura e të qeshura. Produksioni i Your Face Sounds Familiar duket se ka diçka për të kremtuar. Alba Frangaj, Nora Gega Klosi, Vera Grabocka, Alketa Vejsiu, Valbona Selimllari, Lili Ismaili, Rozana Radi, Olta Gixhari. Siç thotë edhe Rozi, që ka publikuar foton në Instagram, “Nata është e vajzave”. Pa xhelozira fare…

klani