Showbiz

Gjyshja e Fedez si Gjyshja e Dojnës dhe Ija e Bes Kallakut

Gjyshja e Fedez si Gjyshja e Dojnës dhe Ija e Bes Kallakut

Moda e re e gjysheve me profile në Instagram preku edhe Fedez-in, burrin e Chiara Ferragnit. Tani edhe gjyshja e tij ka një profil të sajin dhe po mëson ta menaxhojë. Meqë është fillimi po bën edhe gabime.

[caption id="attachment_373556" align="aligncenter" width="302"] Postimi i Fedez ne Story[/caption]

[caption id="attachment_373557" align="aligncenter" width="310"] Postimi i Fedez ne Story[/caption]

Ja, kjo fotoja gjysmë e karriges bosh është një prej tyre të cilin Fedez e ripostoi me humor në llogarinë e tij.

*Ky post është realizuar nga Fabjola Hije.