Aktualitet

Hakerohen faqet zyrtare të Facebook dhe Instagram

Hakerohen faqet zyrtare të Facebook dhe Instagram

Adresa zyrtare e Facebook dhe Instagram janë hakeruar nga një grup i cili më parë ka hakeruar edhe faqet zyrtare të HBO, New York Times dhe NFL.  Një zëdhënës i kompanisë së medias sociale ka konfirmuar se dy adresat e mediave sociale  janë hakeruar dhe një mesazh është shfaqur në faqet përkatëse. Ai sqaron se po punohet për të bllokuar grupin e hakerimit që njihet me emrin Our Mine, ndërkohë që  edhe përdoruesit e thjeshtë këshillohen të mos klikojnë mesazhe të tilla.

Ky mesazh është shfaqur edhe në rrjetin social Twitter dhe të kërkon që të klikosh për të siguruar llogarinë personale  /Tiranapost.al.  

Messages attributed to hacking group OurMine appeared on Facebook's social media accounts on Friday.