Showbiz

Harrojeni ‘Fifty Shades’. Si duken çiftet realë në rrugë dhe në shtrat?

Harrojeni ‘Fifty Shades’. Si duken çiftet realë në

Michael Topolovac dhe Ti Chang janë përfshirë në një biznes kënaqësie. Ata janë pronarë të Crave, një firme që prodhon veshje dhe lodra të sofistikuara seksi. Një ditë, në 2017-ën patën një ide. Krijuan një studio afër kompanisë së tyre dhe përmes një posteri ftuan çiftet realë të hynin për të bërë foto, një me veshjen e zakonshme dhe një me veshjen seksi. Brenda pak kohësh çiftet e interesuar u vunë në radhë për një foto.

Qëllimi i fotove nuk është vetëm të zbulojë thellësinë e bukurisë seksuale, por edhe të vendosë fokusin tek rëndësia e të vetëshprehurit.

L: Mason at Folsom. R: Mason in his "everyday" clothing.

“50 hijet e Greit” e realizuar me aktorë e regjisorë, s`është asgjë para këtyre njerëzve që janë vërtet në një marrëdhënie dashurie.

*Ky post u përshtat nga Huffington Post dhe është realizuar nga Fabjola Hije.