Histori Personale

60 vjet në dollap! Historia frymëzuese e çiftit që festoi përvjetorin e martesës me kostumin dhe fustanin e dasmës së parë

60 vjet në dollap! Historia frymëzuese e çiftit që festoi

Marvin dhe Lucille sapo festuan 60-vjetorin e martesës. Po kjo nuk është më e bukura. Çifti kishte ruajtur në dollap kostumin e dhëndrit dhe fustanin e nusërisë. Ato riveshën 60 vjet më vonë për të realizuar setin fotografik.

60 vjet në dollap! Historia frymëzuese e çiftit që festoi

60 vjet në dollap! Historia frymëzuese e çiftit që festoi

Lucille kujtoi ditën e dasmës dhe tha për mediat lokale në Nebraska se i ati qau kur ajo u martua, por pavarësisht kësaj si ai edhe nëna mendonin se Marvin ishte i duhuri.

“Kjo më ndihmoi. Është shumë e rëndësishme kur prindërit e aprovojnë partnerin tënd”, thotë Lucille.

60 vjet në dollap! Historia frymëzuese e çiftit që festoi

60 vjet në dollap! Historia frymëzuese e çiftit që festoi

60 vjet në dollap! Historia frymëzuese e çiftit që festoi

Fotot i ka shpërndarë në rrjete sociale Katie Aurty. Fotografja ndihet e nderuar që ka takuar nga afër çiftin me historinë frymëzuese dhe ka dëgjuar rrëfimin e dashurisë së tyre që i ka rezistuar kohës.

*Burimi BBC