Histori Personale

Historia e çiftit mes dy kufijve: Pas tre ditësh do martoheshin

Historia e çiftit mes dy kufijve: Pas tre ditësh do martoheshin

Savannah Koop, 25 vjeç jeton në Abbotsford të British Columbia, ndërsa e fejuara e tij Ryan Hamilton 26 vjeçe jeton në Bellingham të Uashingtonit.

Kishin planifikuar që të martoheshin me datë 8 maj, me një dasmë të madhe e plot të ftuar. Por pandemia prishi planet. Jo vetëm kaq, por të dy nuk kanë mundësi të afrohen me njëri tjetrin. Kufijtë mes dy vendeve ka muaj që janë mbyllur.

Asnjëri prej tyre nuk mund të kalojë kufirin, por të paktën mund të shihen. Koop më të shumtën e rasteve merr një karrige me vete ku ulet dhe bisedon me të fejuarën prej orësh të tëra, ndërsa Hamilton merr batanije për tu ulur, si dhe snacks dhe kafe. Ky çift na tregon se çfarë është vërtetë një pandemi dhe lum ata që i gjeti të paktën bashkë në një çati!