Histori Personale

Historia e dhimbshme e 23-vjeçarit që provoi i pari vaksinën e Covid, virusit që i mori 7 familjarë

Historia e dhimbshme e 23-vjeçarit që provoi i pari vaksinën e

Jacob Serrano është 23-vjeçari nga Florida që provoi i pari vaksinën e Oksford dhe AstraZeneca-s ndaj Covid-19.

Ai dhe 31 të tjerë do presin për efektet anësore që vaksina mund të ketë në trupin e tyre.

Serrano i është nënshtruar provës vullnetarisht, si një armik i përbetuar i koronavirusit që i mori 7 familjarë dhe më shumë se 183 mijë njerëz në Amerikë.

Nuk është e qartë se cilët janë familjarët që ka humbur, por historia e tij, edhe me kaq informacion, po bën xhiron e botës.

*Burimi Daily Mail