Histori Personale

Historia e familjes me 20 të infektuar dhe 5 të vdekur që u ofrua të shpëtojë botën

Historia e familjes me 20 të infektuar dhe 5 të vdekur që u ofrua

Ata janë familja Fusco me 20 të infektuar, të gjithë motra-vëllezër dhe partnerë. 5 e humbën luftën me Covid-19 që në mars, kurse pjesa tjetër po ia del. Të gjithë përjetuan simptoma të ndryshme dhe e kanë ofruar veten për t`u bërë pjesë e studimeve, që nga ato për simptomat, deri tek vaksinimi.

Ata janë italiano-amerikanë që jetojnë në New Jersey. Janë rreth 30 njerëz në Amerikë dhe 20 prej tyre u prekën nga koronavirusi.

Nëse deri dje bënin një jetë modeste dhe nuk ishin të njohur, ofrimi për të shpëtuar botën i bëri të njohur kudo.

*Burimi La Repubblica