Histori Personale

Historia e një vajze që gjeti lumturinë duke veshur fruta dhe perime

Historia e një vajze që gjeti lumturinë duke veshur fruta dhe

Më poshtë do njihesh me historinë e Naomi Tomky, një vajze që e ka mbushur gardërobën me ushqimet e saj të preferuara.

Historia e një vajze që gjeti lumturinë duke veshur fruta dhe

Historia e një vajze që gjeti lumturinë duke veshur fruta dhe

“Unë jam një vajzë e mbushur, që e do ushqimin. Veshja ime ndryshoi mënyrën sesi njerëzit më shikojnë. Gjithçka nisi nga jumpsuit-i me banane. Kur e vesha në fillim, nuk isha shumë e sigurt. Por, aty ku prisja ngritjen e vetullave dhe gjykimin e heshtur të njerëzve, mora një buzëqeshje spontane. U shfaqën në fytyrat e njerëzve të të gjitha moshave, gjinive apo peshave. Pashë sesi disa më afroheshin për t`i parë bananet më nga afër dhe vura re një fije lumturie tek ta. Komplimente ndaj meje, po e po.

Shumë më pak reagime nga sa kisha frikë – asnjë negativ në fakt, të lidhura me ‘fatfobinë’. E urrej që u desh miratimi i të tjerëve për të më inkurajuar që të kem veshje të tilla në fakt.

Jam rritur si një fëmijë që e doja ushqimin dhe e dua edhe tani që jam e madhe. Jam rritur duke dëgjuar togfjalëshin “e shëndosha që vdes për tortë”, por në fakt unë i dua të gjitha. Tortën, vezët, bananet, kërpudhat, prodhimet e detit. Dhe tani të gjitha i kam në rrobat e mia”.

Historia e një vajze që gjeti lumturinë duke veshur fruta dhe

Historia e një vajze që gjeti lumturinë duke veshur fruta dhe

Historia e një vajze që gjeti lumturinë duke veshur fruta dhe

Historia e një vajze që gjeti lumturinë duke veshur fruta dhe

Historia e një vajze që gjeti lumturinë duke veshur fruta dhe

Historia e një vajze që gjeti lumturinë duke veshur fruta dhe

Historia e një vajze që gjeti lumturinë duke veshur fruta dhe

Historia e një vajze që gjeti lumturinë duke veshur fruta dhe

Historia e një vajze që gjeti lumturinë duke veshur fruta dhe

Historia e një vajze që gjeti lumturinë duke veshur fruta dhe

Historia e një vajze që gjeti lumturinë duke veshur fruta dhe

Historia e një vajze që gjeti lumturinë duke veshur fruta dhe

Historia e një vajze që gjeti lumturinë duke veshur fruta dhe

Historia e një vajze që gjeti lumturinë duke veshur fruta dhe

Historia e një vajze që gjeti lumturinë duke veshur fruta dhe

Historia e një vajze që gjeti lumturinë duke veshur fruta dhe

Historia e një vajze që gjeti lumturinë duke veshur fruta dhe

Historia e një vajze që gjeti lumturinë duke veshur fruta dhe

Historia e një vajze që gjeti lumturinë duke veshur fruta dhe

Historia e një vajze që gjeti lumturinë duke veshur fruta dhe

Historia e një vajze që gjeti lumturinë duke veshur fruta dhe

Historia e një vajze që gjeti lumturinë duke veshur fruta dhe

Historia e një vajze që gjeti lumturinë duke veshur fruta dhe

Tiranapost.al