Histori Personale

Historia ime për ata që në momentin më të vështirë mendojnë të dorëzohen!

Historia ime për ata që në momentin më të

Kassandra Cerda ishte 20 javëshe shtatzënë kur mori vesh lajmin më të rëndë të jetës. Mjekët e diagnostikuan me kancer të gjirit. Mes shumë vuajtjesh por edhe dëshirës për të sjellë në jetë djalin e saj, ajo zbatoi të gjitha këshillat e mjekësve dhe bëri kimioterapinë. Pas trajtimit ajo arriti të lindë një djalë të shëndetshëm me 17 qershor. Ajo ende ka frikë për veten e saj, por nuk do që askush të ndjejë trishtim për të.

Historia ime për ata që në momentin më të

Vendosi që historinë e saj ta tregojë për reviztën People për tu dhënë forcë atyre që po kalojnë ndoshta momentet më të vështira të jetës.

‘Dua që njerëzit të dinë se çfarëdoqoftë, nëse është një pengesë e vogël apo shumë e madhe që po kalon në jetë, kjo nuk do të thotë që ti të ‘pengohesh’ dhe të thuash: E di çfarë? Unë dorëzohem, unë heq dorë….’