Histori Personale

Si ta detyroj veten të mos tërhiqem më nga burra që i ngjajnë babait tim?

Si ta detyroj veten të mos tërhiqem më nga burra që i

Kur shikoj jetën time sot dhe 10 vjet shkuar, kuptoj që gjithmonë jam tërhequr nga burra të dhunshëm. Alkoolistë, depresivë, të gjithë ata që kanë qenë në jetën time kanë pasur një të përbashkët: m`i kanë vështirësuar ditët, netët dhe vitet.

E kam kuptuar që gjithçka lidhet me fëmijërinë. Babai im ka qenë abuziv ndaj meje dhe unë nuk e di përse gjithmonë kanë zgjedhur të tillë njerëz.

Pyes veten se si mund të dal nga ky rreth vicioz, si të zgjedh të duhurin, që nuk ngjan me babain tim dhe asnjë nga ish-at e mi. Ende nuk e kam gjetur rrugën. Ndaj letra drejtuar The Guadian dhe lexuesve të saj a kujtdo që do i bjerë në dorë orvatet të gjejë një përgjigje. Si?

*Burimi The Guardian