Showbiz

Historia e 88-vjeçares që i fali pas vdekjes 6 milionë euro shtetit

Historia e 88-vjeçares që i fali pas vdekjes 6 milionë euro

Përpara pak ditësh, Carla Giuliani vdiq në Treviglio të Italisë në moshën 88-vjeçare. Ajo ia la gjithë pasurinë e saj dhe kursimet e jetës komunës së saj që i përket Bergamos.

Paratë e saj që janë plot 6 milionë euro do të përdoren për të ndërtuar shtëpi në tokën e saj për njerëzit që nuk ecin dhe nuk shikojnë.

Ajo ishte trashëgimtarja e vetme e Drogheria Giuliani-t, nga martesa me të cilin nuk lindën fëmijë. Ajo jetonte vetëm dhe ndaj në testamentin e saj ia la gjithçka komunës.

*Ky post u përshtat nga Huffington Post dhe është realizuar nga Fabjola Hije.