Lajme nga Bota

Historia e një vajze të dashuruar me 62 vjeçarin: S'dalim dot në rrugë se na ofendojnë, dua të dini të gjithë se...

Historia e një vajze të dashuruar me 62 vjeçarin: S'dalim

Më ofendojnë mua dhe bashkëshortin tim, i thonë pedofil, gjysh, plakë dhe mua budallaqe. Këtë tregon një 19 vjeçare me emrin Smantha Simpson e cila tregon se ra në dashuri me një 62 vjeçar dhe ka një jetë të lumtur me të por vetëm brenda mureve të shtëpisë.

Ata u njohën kur Samantha ishte 18 vjeçe përmes miqve. Pas disa muaj biseda me njëri-tjetrin dhe takime, ranë në dashuri me njëri-tjetrin. Por familja nuk e pranoi lidhjen e tyre dhe i thanë ose të qëndronte me ta ose të ikte me dashurinë e saj. Të dy u shpërngulën në një shtëpi në Berryville të Arkansas-it në SHBA dhe u martuan më 8 janar të vitit të kaluar. Të dy po përpiqen të bëhen prindër por problemin e vetëm e kanë tek stresi që përjetojnë kur dalin nga shtëpia. Ja si e rrëfen Samantha: Kur jemi në ambiente publike, njerëzit habiten me ne, bëjnë nënqeshje, na tallin, burrin e ofendojnë duke i thënë gjysh, pedofil. Nuk e kuptoj se pse duhet të reagojnë në atë mënyrë. Kemi kaluar shumë gjëra të këqija me prindërit dhe miqtë që nuk donin bashkimin tonë, por të tjerët nuk i kemi mangët t’i durojmë.

PICS BY SAMANTHA SIMPSON / CATERS NEWS - (PICTURED : Samantha Simpson, 19, with her husband JR Simpson, 62, who receive abuse on a daily basis from strangers over their 43-year age gap.) A stunning teenager, who has married and is trying to have children with a 62-year-old grandad, is speaking out after trolls call her husband a child snatcher. Samantha Simpson, 19, first met her husband, JR, 62, through mutual friends when she was just 18-years-old and, after months of talking, fell for him. After her family didnt accept her age-gap relationship, Samantha moved into her own apartment in Berryville, Arkansas, US where retired JR moved in with her - before they got their first joint home in Wichita, Kansas, six months ago. The couple then quickly got engaged, and sealed their relationship by getting married on January 8 2018 after dating for one year, and are now actively trying to have a child. - SEE CATERS COPY

E pyetur se çfarë do donte të ishte ndryshe në jetën e saj ajo thotë: Dua vetëm që njerëzit të kuptojnë njëherë e mirë se jemi të lumtur, se e duam njeri tjetrin, se jemi njerëz serioze dhe që nuk duhet të na diskriminojnë në këto forma të shëmtuara.

Më pas tregoi se si ra në dashuri me JR: Kur e pashë me tërhoqi serioziteti i tij, fisnikëria, pamja pozitive dhe sytë që i qeshnin. Gjithmonë më ka respektuar sa herë jemi takuar. Duke biseduar me të zbulova atë që nuk e kisha gjetur tek asnjë njeri tjetër. Nuk me pëlqejnë njerëzit e papjekur si djemtë e moshës time dhe sigurisht që mendoj se dashuria nuk pyet për moshë. JR më trajton si mbretëreshë dhe ndihem keq kur dalim dhe atë e ofendojnë, por unë nuk do e lë kurrë vetëm./ Marrë nga Metro/ Për Tiranapost.al. E.B

PICS BY SAMANTHA SIMPSON / CATERS NEWS - (PICTURED : Samantha Simpson, 19, with her husband JR Simpson, 62, on their wedding day in January 2018.) A stunning teenager, who has married and is trying to have children with a 62-year-old grandad, is speaking out after trolls call her husband a child snatcher. Samantha Simpson, 19, first met her husband, JR, 62, through mutual friends when she was just 18-years-old and, after months of talking, fell for him. After her family didnt accept her age-gap relationship, Samantha moved into her own apartment in Berryville, Arkansas, US where retired JR moved in with her - before they got their first joint home in Wichita, Kansas, six months ago. The couple then quickly got engaged, and sealed their relationship by getting married on January 8 2018 after dating for one year, and are now actively trying to have a child. - SEE CATERS COPY

PICS BY SAMANTHA SIMPSON / CATERS NEWS - (PICTURED : Samantha Simpson, 19, with her husband JR Simpson, 62, who receive abuse on a daily basis from strangers over their 43-year age gap.) A stunning teenager, who has married and is trying to have children with a 62-year-old grandad, is speaking out after trolls call her husband a child snatcher. Samantha Simpson, 19, first met her husband, JR, 62, through mutual friends when she was just 18-years-old and, after months of talking, fell for him. After her family didnt accept her age-gap relationship, Samantha moved into her own apartment in Berryville, Arkansas, US where retired JR moved in with her - before they got their first joint home in Wichita, Kansas, six months ago. The couple then quickly got engaged, and sealed their relationship by getting married on January 8 2018 after dating for one year, and are now actively trying to have a child. - SEE CATERS COPY