HOROSKOP

3 arsye pse një lidhje midis Ujorit dhe Gaforres nuk mund të zgjasë

3 arsye pse një lidhje midis Ujorit dhe Gaforres nuk mund të
Njëra është shenjë uji, ndërsa tjetra është shenjë ajri. Në thelb, këto aspekte flasin për qasjen e tyre ndaj jetës dhe dashurisë. Ndërsa Gaforrja mirëpret njerëz të rinj, është e hapur për fillime të reja, Ujori është më i fokusuar dhe analitik.

Hidhini një sy tre arsyeve pse marrëdhënia e tyre nuk mund të funksionojë.

Ujori nuk i duron dot ndryshimet e humorit të Gaforres

Ujori njihet si shenjë që ka pak durim për drama në një marrëdhënie. Ndërsa Gaforrja beson në të qenit vetvetja, kjo është një shenjë që është e prirur ndaj ndryshimeve të humorit dhe ndjenjat e tyre luhaten vazhdimisht.

Nuk përputhen emocionalisht

Gaforret dihet se janë shumë emocionalë, ndërsa Ujori është i përmbajtur. Ata priren të jenë dy pole të kundërta kur bëhet fjalë për ndjenjat, pasi Gaforrja dëshiron të qëndrojë afër me partnerin, ndërsa Ujori kërkon hapësirë ??në një marrëdhënie. Prandaj, ndërsa njëri ndjek lirinë, tjetri dëshiron afrimitetin, gjë që i bën ata emocionalisht të papajtueshëm në një marrëdhënie.

Gaforrja angazhohet shpejt, ndërsa Ujori është një shpirt i lirë

Gaforrja kujdeset shumë dhe i pëlqen të ndihmojë njerëzit, nëse Ujori vlerëson besnikërinë, ata janë një shenjë fikse dhe për këtë arsye, u duhet një kohë e gjatë para se të përcaktojnë ndjenjat e tyre dhe t'i përkushtohen partnerit. Kjo mund të mos i përshtatet Gaforres që dashuron shumë, por edhe angazhohet shpejt.