HOROSKOP

3 çiftet e Zodiakut që nxjerrin në pah më të keqen te njëri-tjetri

3 çiftet e Zodiakut që nxjerrin në pah më të keqen te

Nga dashuria në miqësi - ne të gjithë kemi kaluar të paktën një marrëdhënie toksike në një moment të jetës sonë. Që nga ndryshimi në opinion deri te papërputhshmëria në qëndrim - shumë faktorë mund të ndikojnë në një marrëdhënie jo të shëndetshme.

Sipas astrologjisë, kur dy shenja të papajtueshme të zodiakut çiftohen, ato nxjerrin në pah më të keqen tek njëra-tjetra, duke formuluar një terren për një marrëdhënie të keqe. Më poshtë keni çiftet më të papërputhshme sipas astrologjisë:

Dashi dhe Gaforrja

Thuhet se shenjat e zjarrit si Dashi janë të vështira për t'u çiftuar me shenja të ujit si Gaforrja. Arsyeja pas kësaj është se shenjat e ujit janë të ndjeshme dhe emocionale, ndërsa njerëzit me shenja zjarri janë të drejtpërdrejtë. Natyra e tyre nuk mund të ndryshohet dhe si rrjedhojë ato sjellin vetëm të këqija tek njëri-tjetri ose përfundojnë me zhgënjime të mëdha.

Ujori dhe Demi

Shenjat e ajrit si Ujori dhe shenjat e tokës si Demi nuk kanë asnjë përputhshmëri. Duke qenë zotërues i elementit të ajrit, Ujorët duan të jetojnë të lirë, ndërsa shenjat e Demit janë më të qendrueshëm. Kur bëhet fjalë për bashkësinë, këto shenja nuk kanë për qëllim të shkojnë mirë dhe do të përfundojnë për shkak marrëdhënies shumë toksike.

Binjakët dhe Akrepi

Binjakët janë shpirtra të lirë dhe gjithmonë kanë mendime kontradiktore që thjesht mund ta bëjnë një Akrep të trembet. Një akrep do të donte të shoqërohej me një person që i jep ndjenjën e sigurisë, ndërsa Binjakët janë më të natyrës së lirë dhe ndihen rehat në një mjedis dinamik dhe kjo është arsyeja pse ky çift nxjerr në pah qëndrimin e tmerrshëm dhe sjelljen e çuditshme ndaj njëri-tjetrit.

Tiranapost.al