Horoskop

3 njerëzit që e falin tradhtinë (ose përpiqen)

3 njerëzit që e falin tradhtinë (ose përpiqen)

Për dashurinë dhe vetëm për dashurinë 3 nga shenjat e horoskopit e falin tradhtinë. Në mos e falin, të paktën përpiqen.

E para në listë është Virgjëresha

Futen në debat me veten, analizojnë detajet dhe në fund e japing një mundësinë.

Gaforrja

Është një nga më të ndjeshmet e horoskopit. Mund të lëndohet lehtësisht. Po pas shokut që përjeton, kupton që familja është mbi gjithçka dhe vendos të falë.

Peshqit

Nga tradhtia vuajnë të gjithë, sidomos Peshqit. Në fund falin me të njëjtën forcë që edhe vuajnë.

*Burimi Giorno dopo Giorno