HOROSKOP

3 shenjat e horoskopit më të rralla në botë

3 shenjat e horoskopit më të rralla në botë

Kur themi “të rralla” do të thotë që më pak njerëz kanë lindur në muajt respektiv që u përkasin atyre shenjave.

I pari është Ujori

Duket se më pak njerëz kanë lindur në periudhën janar-shkurt. Kështu bota ka më pak Ujorë, njerëz të konsiderohen si pa fat, por shumë besnikë.

Dashi

Edhe njerëz Dash bota ka më pak dhe sa keq. Dashi është një nga shenjat më të përkushtuar dhe protektivë ndaj fëmijëve.

Shigjetari

Shigjetari është shenjë më shumë fat në lotari, dashuri, kudo, por e rrallë.