HOROSKOP

3 shenjat më me fat në dashuri këtë javë

3 shenjat më me fat në dashuri këtë javë

Demi

Aty ku Venus ka një tendencë për t'i bërë çiftet të debatojnë vetëm për t'i bashkuar përsëri, ju do të anashkaloni fazën e debatit për të kaluar drejtpërdrejt në pjesën e romantike, që në thelb nënkupton se kjo javë ka të bëjë me intimitetin dhe dashurinë e thellë. Kjo është java e duhur për t'u shprehur fizikisht dhe ne të gjithë e dimë se çfarë nënkupton: Gjëra të mira në dhomën e gjumit! Jetoni vetëm një herë, kështu që mund të jepni gjithçka, dhe do ta keni këtë mundësi gjatë kësaj jave. Dhe mos mendoni për asnjë sekondë se jeni vetëm ju që po bëni përpjekje. Partneri po bën pjesën e tij gjithashtu.

Gaforrja

Ajo që fillon si një javë mjaft pozitive për ju dhe partnerin tuaj, do të vazhdojë të jetë e tillë. Do ta çoni dashurinë në një nivel të ri dhe do të jetë bukur për të dy. Aq shumë, sa do të gjallërojë romancën dhe do ta rinovojë atë në një farë mase. Kanë ikur ditët kur shqetësoheshit se ku po merrnit dashurinë e duhur apo vëmendjen që ju nevojitet. Ju dhe dashuria juaj do të arrini në atë nivel ku do ta kuptoni njëri-tjetrin, thjesht duke e parë në sy. Kjo javë është e mirë, Gaforre. Kënaquni.

Akrepi

Pranojeni, ju pëlqen një sjellje pak agresive kur bëhet fjalë për romancën tuaj. Do të luani rolin e antagonistit vetëm për të zemëruar partnerin në mënyrë që të mund të luani me të. Ajo që është e mrekullueshme dhe është fat, është se partneri e pëlqen gjithashtu këtë lojë. Ajo që do të kuptoni këtë javë është se ju dhe personi me të cilin keni zgjedhur të jeni në një lidhje jeni të përsosur për njëri-tjetrin. Duhen të gjitha llojet për të krijuar një botë, dhe duket se keni gjetur llojin tuaj të përsosur.