HOROSKOP

3 shenjat më me fat në dashuri për këtë javë

3 shenjat më me fat në dashuri për këtë javë

Tre shenjat e zodiakut që janë më me fat në dashuri, për datat 9 - 15 maj 2022 janë Demi, Virgjëresha dhe Shigjetari.

Demi

Ju keni një ide se çfarë do të vijë këtë javë dhe nëse supozimi juaj është i drejtë, ndoshta do të merrni një lloj propozimi. Ju dhe partneri juaj keni qenë së bashku për një kohë të gjatë. Nëse e konsideroni martesën si një gjë me fat, atëherë kjo mund të jetë java kur do ju kërkohet të jeni bashkëshorti i dikujt.

Virgjëresha

Jeni bërë aq dembel gjatë viteve të fundit, saqë as nuk mbani mend se si është të bëni përpjekje për diçka. Duket sikur sapo keni ngritur supet dhe keni hequr dorë. Kjo nuk ka qenë diçka e mirë për marrëdhënien tuaj. Këtë javë do ta kuptoni gabimin. Por nuk është vonë, dhe kjo është e gjithë çështja! Do t`i riktheheni kujtimeve dhe do rregulloni gjithçka.

Shigjetari

Jeni bërë mjaft të ftohtë dhe jeni mbyllur në vetvete. Nuk jeni të emocionuar me rezultatet sigurisht. Jeni zhgënjyer njëherë dhe keni frikë të dorëzoheni sërish, por mos e mendo në këtë mënyrë. Diçka ju ka munguar gjithë këtë kohë dhe ju e dini mirë këtë. Dikush do të shprehë interesin ndaj jush këtë javë. Jini të hapur.