HOROSKOP

3 shenjat më me fat të javës

3 shenjat më me fat të javës

Binjakët

Ju keni disa energji interesante që po funksionojnë në favorin tuaj. Më 28 shtator mund të jetë momenti i ndriçimit që keni dëshiruar gjithmonë. Qoftë në lidhje me anën profesionale apo planet tuaja për udhëtime, do të ketë qartësi dhe vrull. Beqar apo në një lidhje, nuk ka pasur kurrë një kohë më të mirë për të eksploruar dëshirat tuaja romantike dhe gjuhën unike të dashurisë.

Virgjëresha

Ju keni disa punë për të bërë këtë javë, por shkëlqeni kur jeni produktiv. Do mund të kapni një mundësi të lënë pas dore. A keni nevojë për të marrë në dorë një çështje profesionale? Kjo patjetër do t'ju ndihmojë t`i lëvizni gjërat përpara, edhe nëse pak nga pak. Pjesa më e mirë? Në fushën romantike gjithçka do të shkojë siç keni dëshiruar.

Peshorja

Nëse gjërat ndihen të trazuara në fillim të javës, ka më shumë të ngjarë të ketë të bëjë me një mentalitet që nuk po ju shërben më. Pra, sa më shpejt të bëni paqe me diçka, aq më shpejt do të kënaqeni me tranzitet e ardhshme. Keni nevojë për më shumë vetëshprehje. Qoftë një blog, një mundësi mediatike apo një largim i vonuar prej kohësh, do t`ju bëjë të fitoni qartësinë që keni dëshiruar.