HOROSKOP

3 shenjat që do e nisin javën më disa vështirësi

3 shenjat që do e nisin javën më disa vështirësi

Ka nisur sot java e re, e dyta e nëntorit dhe parashikon vështirësi për 3 nga shenjat e horoskopit.

Demi

Kjo është java ku befas ndiheni sikur nuk i përkisni kësaj bote. Sikur bota po ecën me një ritëm që ju nuk e dini nëse mund ta përballoni apo pajtoheni me të. Do të përjetoni një ndjesi humbjeje sikur diçka po ju largohet dhe nuk ju pëlqen. Kjo javë ju bën të kuptoni se jeni ende duke mësuar dhe se doni të ecni me ritmin tuaj; ju dëshironi ta jetoni jetën sipas kushteve tuaja.

Akrepi

Ajo që me të vërtetë do t'ju zemërojë këtë javë është se kishit planifikuar argëtim dhe gëzim për këto ditë, dhe po duket sikur asnjë nga planet tuaja nuk do të realizohet. Keni zero tolerancë për justifikimet e miqve. Do jenim të vrazhdë me ta.

Peshqit

Ajo që do të ndihet dërrmuese për ju këtë javë është vetmia. Nuk ju pëlqen të ndiheni të vetmuar dhe nëse mbeteni vetëm për një kohë të gjatë, zhyteni në dëshpërim. Diçka ka ndodhur mes teje dhe një shoku që të ka lënë një shije të hidhur. Ju nuk dini si të pajtoheni me këtë ndjenjë. Ju e kuptoni se kjo nuk do të zgjasë përgjithmonë, por vështirë ta pranoni gjithsesi.