HOROSKOP

3 shenjat që do e refuzojnë dashurinë këto 3 ditë fundjave

3 shenjat që do e refuzojnë dashurinë këto 3 ditë

Gjëja më e çuditshme e dashurisë është se ndonjëherë, besojeni ose jo, ne nuk e duam atë. Ndonjëherë duket sikur koncepti i dashurisë është i tepërt për ne.

16, 17 dhe 18 janë datat kur disa nga shenjat e horoskopit do të bëjnë njëfarë pushimi nga dashuria.

Cilat janë ato?

Akrepi

Ju e refuzoni dashurinë gjatë Hënës në Ujor, sepse nuk jeni gati. Ju nuk besoni se ndonjë nga njerëzit në jetën tuaj është me të vërtetë i interesuar për ju aq sa ta quani atë 'dashuri' dhe ky mendim ju mjafton për të qëndruar larg sot. Nuk jeni gati për të humbur asnjë sekondë nga koha juaj e çmuar. Dikush në jetën tuaj po ju lutet të hyni në një marrëdhënie me të, por tek ky njeri ju shikoni vetëm telashet.

Ujori

Jeni kaq të emocionuar të ndiheni kaq të gjallë dhe të lumtur gjatë Hënës në Ujor, sa gjëja e fundit që dëshironi është që dikush të kërkojë nga ju diçka për të cilën nuk jeni të përgatitur të përfshiheni. Ashtu si dashuria. Dashuria është e madhe. Ju e adhuroni, por duhet të jetë sipas kushteve tuaja. Do ta lini në pritje, nëse do të keni një propozim.

Peshqit

Me Hënën në Ujor, do të keni një rritje të integritetit. Nuk jeni dikush që shkoni lehtë me rrjedhën; ju shpikni rrugën tuaj dhe shpesh kjo rrugë ju çon kundër dashurisë. Ju e refuzoni dashurinë e këtij personi, sepse jo vetëm që nuk e besoni, por nuk jeni në gjendje të ngadalësoni ritmin tuaj. Ju duhet kjo kohë për të arritur atë që dëshironi ju, jo atë që dëshiron dikush tjetër. Jeni të lumtur të angazhoheni në dashuri kur mendoni se është koha e duhur. Kjo nuk është periudha e duhur për ju. Dikush mund ta quajë këtë refuzim. Ju e konsideroni integritet.