HOROSKOP

3 shenjat që jeta e dashurisë do t`u ndryshojë totalisht sot (për mirë apo për keq?)

3 shenjat që jeta e dashurisë do t`u ndryshojë totalisht sot

Mërkuri është në Shigjetar dhe ky është momenti që në dashuri ka vetëm një filozofi: bëj ose vdis. Sidomos për tre nga shenjat e zodiakut parashikohet ndryshim total. Ose do ta ruajnë marrëdhënien përgjithmonë, ose do ta shkatërrojnë atë. Pra dy rrugë ka.

Dashi

Nëse ekziston dikush këtu që mund të fusë një ide në mendjen e tij dhe të hartojë një plan vendimtar ai je ti, Dashi. Në jetën tuaj të dashurisë, ju jeni përballur me një mur; diçka nuk po funksionon dhe nuk jeni të sigurt që dëshironi që thjesht të 'mbarojë'. Ju madje mund ta doni këtë person, por diçka që ai bën, dhe është ai - nuk është e drejtë, dhe ju duhet të ndërhyni dhe të parandaloni që kjo lloj sjellje të kthehet në një zakon. Partneri juaj ka një zakon të keq që ka filluar të ndikojë në marrëdhënien tuaj aktuale. Do uleni për një bisedë. Partneri e dinte se kjo ditë do të vinte, kështu që nuk do të jetë shumë e papritur për të.

Binjakët

Kur ju dhe partneri juaj u lidhët, të dy e dinit se ku po hynit. Ai i bën gjërat sipas mënyrës së tij dhe ti sipas mënyrës tënde. Deri tani kjo nuk ka qenë pengesë, por ka filluar të jetë. E vërteta është se të dy duhet të fokusoheni për të bërë më shumë për marrëdhënien tuaj. Flisni me të dhe tregojini se kjo sjellje po e shkatërron këtë lidhje.

Peshqit

Nuk ka asgjë që ju pëlqen më shumë se një marrëdhënie e qetë ku keni shumë pak shqetësime. Mërkuri në Shigjetar ju bën të kuptoni se jeni po aq fajtor që i lini gjërat të shkatërrohen sa mund të jetë partneri juaj. Nëse do ni që kjo historia juaj e dashurisë të zgjasë, të dy duhet të bëni përpjekje për ta shpëtuar. Është koha për të folur.