Horoskop

3 shenjat që sakrifikojnë gjithçka për dashurinë

3 shenjat që sakrifikojnë gjithçka për dashurinë

Dashi

Një shenjë e zjarrtë dhe e guximshme. Romantik, por absolutisht pasionant. Impulsiv nga natyra, ai nuk do heziton të marrë rreziqe në dashuri. Për dashurinë, vetëm për dashurinë, ai mendon se gjithçka ia vlen.

Luani

Ndër shenjat që rrezikojnë gjithçka për dashurinë është edhe Luani. Mbreti i Zodiakut nuk do të hezitojë të përballet me sfida dhe vështirësi në mënyrë që të bëjë të lumtur mbretëreshën e zemrës. Një shenjë e sinqertë që nuk ka frikë të shfaqë ndjenjat. Dashuria është si një motor që lëviz ingranazhet e jetës së kësaj shenje.

Akrepi

Nuk mund të mungonte midis shenjave që rrezikojnë gjithçka për dashurinë. Akrepi është pasionant. Guxon edhe atje ku askush nuk do të guxonte. Nuk ka frikë nga sfidat. Nuk tërhiqet edhe kur intuita e tij e pagabueshme i thotë që një marrëdhënie është e destinuar për të marrë fund. Akrepi do ta jetojë gjithsesi dhe do të paguajë pasojat. Akrepi nuk heq dorë nga të jetuarit.

*Burimi Giorno dopo Giorno