HOROSKOP

3 shenjat që vdesin të jenë të qendër të vëmendjes

3 shenjat që vdesin të jenë të qendër të

Dashi

Dashi me vullnet të fortë dhe gjakftohtë, nuk ka frikë të thotë mendimet e tij. Dashi është gjithmonë i zhurmshëm dhe krenar për të qenë vetvetja. Impulsivë dhe të zellshëm janë gjithashtu shenjat kryesore të zjarrit të zodiakut, duke i bërë ata udhëheqës të fortë.

Luani

Nuk ka asnjë shenjë që e merr vëmendjen ashtu si luani, mbreti dhe karizmatiku i zodiakut. Ashtu si dielli, ata kanë lindur për të shkëlqyer. E adhurojnë ta shprehin veten e tyre, qoftë kjo përmes një rruge ambicioze karriere apo një përpjekjeje krijuese. Ata lulëzojnë kur janë në gjendje të jenë në qendër të vëmendjes dhe të zënë vendin e tyre të merituar si mbretër të zodiakut.

Shigjetari

Disa njerëz nuk mund të mos komandojnë një dhomë sapo hyjnë brenda, dhe i tillë është padyshim rasti i Shigjetarit, argëtues dhe me shpirt të lirë. Kjo shenjë ka lindur për të qenë shpirti i festës, kështu që nuk kanë frikë të tërheqin kudo ku shkojnë. Njerëzit e Shigjetarit janë kërkues, plot mençuri dhe njohuri që i kanë marrë përmes përvojave të tyre të pazakonta të jetës. Dini t`i rrëfejnë edhe bukur historitë.