HOROSKOP

4 dorështrënguarit e horoskopit

4 dorështrënguarit e horoskopit

Kemi mësuar më tërheqësit, më nevrikët, më të dashurit, më pasionantët, me qejfmbetësit po më kursimtarët?

Bricjapi

Është një prej shenjave që kursen më shumë. Nuk i shpërdorojnë paratë kot dhe kursejnë shumë për të ardhmen. Janë shumë punëtorë dhe kanë gjithmonë stabilitet financiar.

Virgjëresha

E kanë të qartë se si të krijojnë balancën mes të mirave materiale dhe emocionale në jetë.

Demi

Janë një nga shenjat me më shumë stabilitet financiar dhe më kursimtarët. Dinë si të sillen me paratë dhe si t`i menaxhojnë paratë për të krijuar jetë të rehatshme. Kanë qejf të blejnë edhe gjëra luksi, por vetëm kur kanë para mjaftueshëm.

Peshorja

Peshoret janë gjithashtu të mirë për të kursyer para. Dinë si ta krijojnë rehatinë edhe me pak shpenzime. Nuk janë blerës impulsivë dhe janë shpeshherë më të përgjegjshmit në lidhje me paratë.

*Burimi pinkvilla