Horoskop

4 shenjat që po qëndrojnë të lumtura në karantinë dhe ato që s`po durojnë dot

4 shenjat që po qëndrojnë të lumtura në karantinë

Në një lidhje direkte për Pop Culture, Meri Shehu tregoi se cilat nga shenjat nuk po e durojnë dot karantinën, cilat po përshtaten dhe cila nga shenjat po bëhet e bezdisur për familjarët.

4 shenjat që po qëndrojnë të lumtura në karantinë

Demi

Është shenja që po qëndron më me qejf. Janë zakonisht pak dembelë, ndonjëherë quhen mbretërit e dembelizmit dhe të qëndruarit në shtëpi për ta është luks.

Gaforret

E duan shtëpinë, por nuk rrinë gjithë ditën në shtëpi. Tani po e shijojnë.

Ujori

Janë shenja të teknologjisë dhe ndaj po e shijojnë.

Dhe në fund edhe Bricjapi.

Ai që nuk po duron fare

Dashi

Ose po duron vetëm prej fjalës luftë. Se për luftë është gjithmonë gati.

Shenja që karantina e kë bërë më të bezdisur është:

Virgjëresha

E tepron me larjen e duarve dhe bëhet të lodhshëm përsa i përket aspekteve shëndetësore.