HOROSKOP

5 shenjat e horoskopit që nuk dinë të gënjejnë

5 shenjat e horoskopit që nuk dinë të gënjejnë

Edhe nëse do donin, për të dalë nga situata apo për t`u hakmarrë, ata nuk dinë të gënjejnë. Do t`i tradhtonte lëkura, sytë dhe lëvizja e trupit. Kemi mësuar rreth më dinakëve, më besnikëve, më hakmarrësve. Klasifikimi i radhës bazohet në karakteristikat e përgjithshme të secilës shenjë. Vështirë që ndonjë prej këtyre shenjave të të ketë gënjyer ndonjëherë.

Cilët janë?

Në vend të parë janë…

Peshqit

Pastaj klasifikimi vazhdon me Ujorin

Demin që nuk e lejon sinqeriteti të gënjejë

Shigjetarin

Dhe Gaforren e ndjeshme që mendon si do ndihej vetë po ta gënjenin.

*Burimi Giorno dopo Giorno