HOROSKOP

5 shenjat më të mbyllura të horoskopit

5 shenjat më të mbyllura të horoskopit

Në gjuhën shkencore quhen introvertë. Ata i mbajnë mendimet dhe sidomos ndjenjat brenda vetes.

Po cilat janë këto shenja?

1- Peshorja

Një nga shenjat që e ruan me fanatizëm brendësinë e saj është Peshorja. Një shenjë që gjithmonë tenton për të gjetur ekuilibrin dhe harmoninë, dhe për këtë arsye nuk hapet kurrë plotësisht.

2- Binjakët

Binjakët bëjnë gjithashtu pjesë në këtë grup. Në këtë rast kanë frikë të shprehen plotësisht se mos lëndohen ose zhgënjehen.

3- Ujori

Një shenjë idealiste dhe e gatshme për të bërë gjithçka,a për të luftuar për idetë e tyre, madje edhe ato më të vështirat dhe kërkuese. Por përsa u përket ndjenjave i mban për vete.

4- Akrepi

Edhe të lindurit nën shenjën e Akrepit janë pjesë e grupit. Kanë një intuitë të veçantë. Një aftësi për të kuptuar se me kë po përballen sa hap e mbyll sytë dhe për këtë arsye e modelojnë sjelljen e tyre sipas gjykimit që marrin nga të tjerët.

5- Luani

Luani, një shenjë e drejtpërdrejtë dhe shumë impulsive, është gjithashtu pjesë e kësaj renditje të veçantë. Ndryshe nga shenjat e tjera të zjarrit, Luami nuk heziton të tregojë, madje me entuziazëm, atë që ndjen brenda vetes, por vetëm kur bëhet fjalë për të mbrojtur dikë.

*Burimi Giorno dopo Giorno