Horoskop

5 të papjekurit e horoskopit

5 të papjekurit e horoskopit

Binjakët

Dinamik, sportiv, dashuron jetën mondane. Shoqëruesi perfekt për festa. Një Piter Pan i vërtetë dhe i papjekur.

Gaforrja

Shumë emocional dhe me teka. Ka nevojë për familjen dhe mbështetjen e saj përgjatë gjithë jetës.

Shigjetari

Aventurier i përjetshëm dhe i pamatur. Edhe në situatat më të trishtuara ka tendencën për ta ç`dramatizuar.

Ujori

Plot teka. I hyn diskutimeve dhe në fund nuk e ka forcën për ta vazhduar deri në fund, por ankohet. Hë, e konfirmoni dhe ju?

Peshqit

Dhe në fund Peshqit, më romantikët dhe ëndërrimtarët. Përballja me realitetin është një moment dramatik, gjithmonë për ta.
Dhe siç e shikoni, nuk është aq keq të jesh i papjekur.

*Burimi Giorno Dopo Giorno