HOROSKOP

6 aventurierët e horoskopit. A bën pjesë dhe ti?

6 aventurierët e horoskopit. A bën pjesë dhe ti?

Edhe shpirti i aventurës ndikohet nga shenja e zodiakut. Kështu thonë ekspertët që studiojnë shenjat. Po cilët janë 6 më aventurierët dhe kush mban kampion?

Në vendin e gjashtë, Ujori

6 aventurierët e horoskopit. A bën pjesë dhe ti?

Kjo shenjë do ta provojë çdo gjë të paktën një herë dhe nuk do të gjykojë kurrë një situatë derisa ta ketë jetuar vetë. Ata kanë shumë vetëbesim dhe nuk kërkojnë miratim nga të tjerët. Ata lulëzojnë në vende të papritura dhe shpesh e gjejnë veten të tërhequr nga njerëz dhe përvoja të pazakonta. Ndaj janë miku i përsosur për t`ju shoqëruar kudo ku keni dëshirë.

Në vendin e pestë, Akrepi

6 aventurierët e horoskopit. A bën pjesë dhe ti?

Akrepët njihen për dashurinë e tyre për misterin dhe të panjohurën. Kur shenjat e tjera i shmangen një sfide, kjo shenjë e guximshme e ujit zhytet me kokë. Ata nuk kanë frikë të ndjekin ëndrrat e tyre dhe të eksplorojnë anët më të thella të emocioneve dhe marrëdhënieve të tyre. Jeta është plot me situata të papritura, dhe Akrepët do të preferojnë gjithmonë të jetojnë momentin më shumë sesa të përpiqen dhe të planifikojnë për të ardhmen. Kjo nuk do të thotë se ata janë impulsivë. Përkundrazi, ata e kuptojnë se nuk mund të jeni të sigurt për asgjë në jetë, kështu që marrin sfida të papritura si një mundësi për t'u rritur dhe përparuar.

Në vendin e katërt, Peshqit

6 aventurierët e horoskopit. A bën pjesë dhe ti?

Asnjë shenjë nuk shkon më shumë me rrjedhën se Peshqit. Peshqit e dinë se ndonjëherë kujtimet më të mira krijohen kur të gjithë shkojnë drejt spontanitetit. Ata dinë të marrin çdo situatë dhe ta kthejnë atë në një përvojë të paharrueshme. Peshqit rrallë do të refuzojnë një mundësi për t'u shoqëruar. Ndonëse ata mund të mos jenë forca shtytëse pas krijimit të planeve vetë, ju gjithmonë mund të mbështeteni te Peshqit për një aventurë.

Në vendin e tretë, Binjakët

6 aventurierët e horoskopit. A bën pjesë dhe ti?

Ekstroverte dhe simpatike, nuk ka asnjë moment të mërzitshëm kur Binjakët janë pranë. Këto shenja të shoqërueshme lulëzojnë në grupe të mëdha. Ata kurrë nuk shqetësohen për respektimin e një plani pesëvjeçar. Binjakët e shikojnë çdo sfidë si një mundësi për të mësuar diçka të re për veten dhe njerëzit e tjerë. Ata lulëzojnë në situata sociale ku mund të takojnë njerëz nga të gjitha sferat e jetës dhe të zhyten plotësisht në një kulturë, vend ose komunitet të ri. Kjo shenjë e ajrit më mirë do ta kalonte kohën duke kërcyer nga një vend në tjetrin sesa të vendosej diku për një kohë të gjatë.

Në vendin e dytë, Dashi

6 aventurierët e horoskopit. A bën pjesë dhe ti?

Si udhëheqës i zodiakut, asgjë nuk e emocionon Dashin më shumë sesa mundësia për të qenë i pari që bën diçka. Nëse ka një aventurë të re për të ndërmarrë, kjo shenjë e guximshme do të jetë e para në radhë për ta provuar atë. Ata njihen si kërkues emocionesh, sepse do të bëjnë gjithçka për të përjetuar adrenalinën e të qënit të parët që mund të fitojnë një sfidë. Në shumë mënyra, Dashi njihet si pak impulsiv kur bëhet fjalë për marrjen e vendimeve. Ata shpesh mendojnë për rezultatin në vend të sfidave të mundshme me të cilat mund të përballen. Ata nuk e kanë problem ta shtyjnë veten deri në kufijtë e tyre dhe përtej nëse kjo do të thotë të fitojnë njohje, lavdi dhe famë.

Në vendin e parë, Shigjetari

6 aventurierët e horoskopit. A bën pjesë dhe ti?

Kur bëhet fjalë për astrologjinë, Shigjetari është pothuajse sinonim i fjalës aventurier. Ata njihen gjerësisht për sjelljet e tyre të rrezikuara dhe etjen për njohuri. Nuk e vrasin mendjen të kujdesen për t`u përshtatur me turmën. Një pjesë e asaj që i bën ata kaq aventurierë është besimi i tyre se gabimet të japin mësimet më të mira në jetë. Kjo shenjë miqësore e zjarrit preferon të bëjë të gjitha përpjekjet dhe të dështojë në mënyrë spektakolare sesa të jetojë një jetë ku nuk ndodh asgjë emocionuese. Ata ndihen sikur nuk kanë asgjë për të humbur përveç shansit për të qenë njëshi.