HOROSKOP

6 shenjat e horoskopit që u duket vetja më të mençur se të tjerët

6 shenjat e horoskopit që u duket vetja më të mençur se

Mendojnë se janë më të mirët e se e bëjnë çdo gjë më mirë se të tjerët. Janë 6 nga shenjat e horoskopit që si i themi ndryshe: e ndjejnë veten më lart të tjerëve. Me raste edhe mund të jenë. Po nuk është kjo çështja. Horoskopi thotë që gjithmonë mendojnë se dinë më shumë dhe se veprimet e tyre janë të duhurat. Marrja e vendimeve në grup me këto shenja duhet të jetë e vështirë, sidomos kur i marrin mes tyre.

Po cilat janë ato?

Virgjëresha

Luani

Demi

Bricjapi

Ujori

Akrepi

Njeh ndonjë nga këta?

*Burimi Giorno dopo Giorno