HOROSKOP

Astrologët bien në një mendje. 2024 është viti i kësaj shenje të horoskopit

Astrologët bien në një mendje. 2024 është viti i

Viti 2024 premton të jetë një vit yjor për adhuruesit e astrologjisë, veçanërisht për ata që kanë lindur nën shenjën e Dashit. Ekspertët e qiellit janë në një mendje: për Dashin, kjo do të jetë një periudhë përmbushjeje personale.

Këtë vit Dashi do të puthet nga yjet. Pas një viti 2023 me ulje-ngritje, viti i ri premton të jetë një pikë kthese, me një theks të veçantë në stabilitetin dhe arritjen e qëllimeve të kërkuara prej kohësh. Një ëndërr nuk bëhet realitet me magji: kërkon djersë, vendosmëri dhe punë të palodhur.

Paolo Fox thotë se Dashi duhet të presë një nxitje të konsiderueshme energjie, e cila do ta ndihmojë atë të fokusohet në projektet personale. Këtë vit, fokusi duhet të jetë më shumë te puna sesa te dashuria.

Nga ana tjetër, Branko, një tjetër astrolog i njohur, parashikon se dashuria nuk do të mungojë plotësisht në jetën e Dashit në vitin 2024. Në fakt, për zemrat e dashuruara me këtë shenjë mund të hapen skenarë të favorshëm, sidomos në tremujorin e tretë të vitit.

Si Fox ashtu edhe Branko bien dakord në një pikë: të lindurit në shenjën e Dashit do të duhet ta përballojnë këtë vit me guxim dhe vendosmëri. Rruga drejt suksesit nuk do të jetë pa pengesa, por këmbëngulja tipike e Dashit do ta bëjë atë t'i kapërcejë ato. Këshilla është të qëndroni të fokusuar tek objektivat, duke njohur gabimet dhe duke lënë mënjanë krenarinë kur është e nevojshme.