HOROSKOP

Burrat e këtyre shenjave të zodiakut janë toksikë dhe kontrollues 

Burrat e këtyre shenjave të zodiakut janë toksikë dhe

Sipas astrologjisë, këtu janë 4 shenjat e zodiakut që priren të bëhen toksike dhe kontrolluese:

Dashi

Burrat e kësaj shenje të zodiakut janë sfidues dhe interesantë në të njëjtën kohë. Megjithatë, ata kanë një anë egoiste ku mund t'ju bëjnë të qani shpesh. Ata gjithmonë duan të kenë atë që duan dhe mendimi juaj përfundimisht nuk ka rëndësi për ta, sepse nuk u pëlqen që dikush të ndërhyjë. Ata kanë tendencën të mbajnë anën e tyre të ndjeshme të fshehur dhe mund të kthehen padyshim në një nga ata burra të ftohtë, mizorë që vazhdojnë t'ju ofendojnë ose lëndojnë.

Demi

Meshkujt e shenjës së Demit janë shumë territorialë. Ata e portretizojnë veten si të sjellshëm dhe të durueshëm, por kanë një anë të fortë manipuluese dhe dominuese. Ata mund të bëhen shumë të pasigurt dhe kjo i bën të duan të kontrollojnë gjithçka.

Binjakët

Binjakët kanë një anë miqësore dhe fleksibël, por dualiteti i tyre nxjerr në pah një maskë të frikshme që mund t'ju bëjë të ndiheni sikur jeni personi më i keq në botë. Kur zemërohen, Binjakët bëhen super posesiv.

Tiranapost.al