HOROSKOP

Cila është shenja më e rrallë e zodiakut në planet? Po ajo më e zakonshme

Cila është shenja më e rrallë e zodiakut në planet? Po
Ndërsa të gjitha shenjat e zodiakut kanë grupin e tyre unik të bekimeve dhe fatkeqësive, vetëm njëra prej tyre mund të pretendojë se është më e rralla. I vështirë për t'u gjetur është shenja e Kardinalit të Tokës , Bricjapi.

Shenja më e rrallë e zodiakut: Bricjapi

Pse kaq pak dhi deti? Arsyet për këtë gjë të rrallë vijnë tek shumimi dhe lindja. Ndër ditëlindjet më pak të zakonshme, sipas New York Times , janë vigjilja e Krishtlindjeve, dita e Krishtlindjeve, Viti i Ri dhe ditët që i rrethojnë, të cilat të gjitha bien nën flamurin e Bricjapit.

Janari, pjesa më e madhe e të cilit zë stina e Bricjapit, është muaji më pak aktiv i lindjes.

Shenja më ezakonshme e zodiakut: Virgjëresha

Ndonëse Bricjapët janë të paktë, shenja më e zakonshme është Virgjëresha.
Sipas Time Magazine, nëntë nga 10 ditëlindjet më të zakonshme bien midis 9 shtatorit dhe 20 shtatorit, pikërisht në zemrën ndëshkuese, perfeksioniste të sezonit të Virgjëreshës.

Tiranapost.al