HOROSKOP

Cila është shenja më me fat e muajit? Renditja nga Astrologia Meri

Cila është shenja më me fat e muajit? Renditja nga Astrologia

Astrologia Meri Shehu ka treguar renditjen e shenjave më me fat për këtë muaj, nga vendi i parë në vendin e 12-të. Shenja triumfuese e këtij muaji ëshë Gaforrja.

Në emisionin e Rudina Magjistarit, Astrologia tha se për gaforret do jetë muaji më i mirë për gjithë vitin.

Meri Shehu: Gaforret kanë qenë pak vështirë. Tani kanë Marsin në shenjën e tyre, hënën e re nga shenja e binjakëve dhe me uranin nga demi që bëjnë një treshe të bukur planetesh. Ne mendojmë që gaforret do jenë në muajn më të mirë të vitit të tyre, dhe duhet të shfrytëzojnë mirë këtë muaj të vitit për të bërë gjërat realitet.

Shih renditjen e shenjave të tjera.

Cila është shenja më me fat e muajit? Renditja nga Astrologia

*Tiranapost.al.