HOROSKOP

Darkë në restorant? Këto tre shenja do preferonin gjithmonë gatime shtëpie

Darkë në restorant? Këto tre shenja do preferonin gjithmonë

Ka njerëz që vdesin të hanë në jashtë, që preferojnë gatime nga kultura të ndryshme, por ka edhe nga ata që duan vetëm pjata shtëpie. Nuk kanë ndonjë dëshirë të madhe të eksperimentojnë. I mjafton një pjatë e gatuar për merak në shtëpi.

Thonë se në të tilla preferenca ndikon shenja e horoskopit. Tre nga 12 shenjat do zgjidhnin një gatim shtëpie më shumë sesa një darkë elegante në restorant.

Cilat janë ato shenja?

Gaforrja, Peshorja dhe Akrepi. Nuk do e ndërronin me asgjë aromën që merr shtëpia pas gatimit të tyre të preferuar.