HOROSKOP

Do të ketë 3 planetë retrogradë këtë muaj. A duhet të shqetësoheni

Do të ketë 3 planetë retrogradë këtë muaj. A duhet

Nuk ka pasur kaq shumë planetë retrogradë në kozmos që nga janari. Shpresoj t'ju ketë pëlqyer pauza, sepse korriku po i kthen retrogradët në kozmos me shpejtësi, dhe pikërisht në kohën e pushimeve tuaja verore. Por mos u shqetësoni, ndërsa retrogradët mund të shkaktojnë disa shqetësime, ato në fund sjellin mësimet më të mëdha të jetës dhe ju sfidojnë të rriteni dhe të evoluoni si njeri.

Cilët planetë do të jenë retrogradë gjatë korrikut 2022?

Retrogradi i Saturnit filloi më 4 qershor dhe do të përfundojë më 12 tetor, retrogradi i Jupiterit fillon më 28 korrik dhe do të përfundojë më 23 nëntor, dhe retrogradi i Neptunit filloi më 28 qershor dhe do të përfundojë më 3 dhjetor.

Kur planetët stacionojnë retrogradë, ata ofrojnë një periudhë introspeksioni të thellë bazuar në shenjën dhe shtëpinë nëpër të cilën planeti po udhëton në grafikun tuaj të lindjes, por mos u shqetësoni, ju jeni thirrur për të rishikuar këto fusha të jetës suaj çdo vit dhe do të vazhdoni ta bëni këtë. Retrogradat janë në thelb një kohë për të rinegociuar se si i jeni qasur temave të caktuara, kështu që nuk është gjithçka keq. Ndërsa kjo periudhë mund të shkaktojë pak konfuzion, qartësia që vjen më pas ia vlen për mundin.