HOROSKOP

Çfarë do të ndodhë në datën 27, sipas astrologes Meri Gjini

Çfarë do të ndodhë në datën 27, sipas astrologes

Këtë fillmijave astrologia Meri Gjini ka bërë një shënim të shkurtër në profilin e saj në Instagram. Përshkruan ndjesinë e fillimjavës dhe njëherësh bën një parashikim për çfarë na pret. Sipas saj, data 27 nëntor do të jetë e rëndësishme. Ja përse!

Çfarë do të ndodhë në datën 27, sipas astrologes

“Javë të bukur!
Ndjesia e fillimit të javës është fiks si ndjesia që të jep kjo foto. Të jemi diku qetë në mendimet tona, ndjesitë tona, idetë dhe imagjinatën tonë.
Pavarësisht çfarë vështirësish na rrethojnë kemi mundësi të ngjyrosim bukur ëndrrat tona. Dhe nesër e në datë 27, yjet thonë që mundësia e informacioneve të dobishme është e madhe.
Edhe pak, dhe gjithçka do jetë më e mundshme për t`u korrigjuar, për t`u rregulluar, apo dhe për të fituar.
Instinkti këtë javë është udhëzuesi perfekt”, shkruan Meri Gjini.